Personvern

Informasjonskapsler

Les om hvilke informasjonskapsler som våre tjenester bruker under hvert tjenestes punkt.

Google Analytics

Vi bruker verktøyet Google Universal Analytics for å samle og analysere informasjon om hvordan besøkende bruker vårt nettsted. Vi gjør dette fordi vi ønsker å forbedre nettstedets funksjonalitet og innhold. Google Universal Analytics samler opplysninger om hvilke nettsider som blir besøkt, hvilke søkeord som blir brukt, nettlesertype, tidspunkt, hvor trafikken kommer fra, med videre. Informasjonen sendes til Google og lagres på selskapets servere.

Postens Pensjonistforbund er behandlingsansvarlig for www.postpensjonistene.no, og bestemmer derfor hvilke opplysninger Google Universal Analytics har tilgang til å behandle når det gjelder bruken av nettstedet.

IP-maskering

Vi har valgt å maskere deler av brukerens IP-adresse, slik at informasjonen ikke inneholder identifiserbare personlige opplysninger.

Deling av data

Vi tillater ikke Google å dele våre besøksdata annet enn for å gi teknisk support. Google kan imidlertid overføre informasjonen til tredjeparter dersom det foreligger en rettslig plikt til dette, eller dersom slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.

Forhindre lagring av dine besøksdata

Om du ikke ønsker at Google Universal Analytics skal samle dine besøksdata, kan du installere Google Analytics opt-out. Dette er en tilleggsfunksjon for din nettleser som forhindrer slik lagring.

Bruk av informasjonskapsler

Google Tag Manager

Vi benytter Google Tag Manager til oppsettet av Google Analytics, med en Google Analytics-sporingskode som logger inn informasjon om den besøkende nettleser og datamaskin.